Ανακοινώσεις

• Αρχική σελίδα
  • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT: Νέα στρατηγική συνεργασία με τη Siemens – Ανάδειξη σε preferred supplier παγκοσμίως

19/04/2016

Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT, μέλος του Ομίλου Olympia, συμφερόντων Πάνου Γερμανού, συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία διευρύνοντας τη λίστα των στρατηγικών της συνεργατών, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την ηγετική της θέση στην παγκόσμια αγορά. Η νέα συνεργασία αφορά στη Siemens, και στην ανάδειξη της Sunlight σε preferred partner παγκοσμίως, συμφωνία που επετεύχθη κατόπιν αξιολόγησης των αυστηρών κριτηρίων ποιότητας που τηρεί η εταιρεία.

Κατά τη διαδικασία ελέγχου που υλοποιήθηκε στο εργοστάσιο της Ξάνθης, και η οποία αφορούσε τόσο στο σύνολο της παραγωγικής διαδικασίας όσο και στα υποστηρικτικά τμήματα (logistics, customer service κλπ), η Sunlight ανταποκρίθηκε πλήρως στις υψηλές προδιαγραφές που θέτει η Siemens επιτυγχάνοντας score της τάξης του 91%. Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο είναι υψηλότερο από τον μέσο όρο των προμηθευτών της Siemens.

Η πιστοποίηση της Siemens αποτέλεσε το εφαλτήριο για την ανάδειξη της Sunlight σε preferred partner για τις δραστηριότητες της πρώτης σε παγκόσμιο επίπεδο, ανοίγοντας το δρόμο για την ανάθεση σημαντικών έργων. Ήδη ανατέθηκε στη Sunlight η παραγωγή βιομηχανικών μπαταριών τύπου OPzS για τις ανάγκες των υποσταθμών της Siemens στη Φιλανδία.